“Marknadskoordinator” med digitalt fokus och entreprenörsanda

Go Monday är ett litet företag som hjälper människor att ta nästa steg i karriären med hjälp av digitala tjänster on demand.  Vi är Sveriges ledande företag som erbjuder karriärtjänster och det enda företaget som står 100% på arbetstagarens sida. Vi hjälper folk att få nytt jobb, högre lön och nya utmaningar. 

Vi har jobbat B2B mot svenska fackförbund sedan företaget grundades 2013 och det har gått strålande. Nu vill vi ta oss an B2C-marknaden och behöver bli fler. Huvudkontoret kommer bestå av tre personer; VD och grundaren Erik, vice VD Carolina och Dig. Ni kommer jobba tätt ihop. 

Vi vet att den här rollen kommer innefatta att driva trafik till hemsidan via digitala medier, öka konverteringen och bearbeta vårt kundregister. Exakt hur det ska gå till bestämmer vi tillsammans, men vi vet redan en del om hur det borde gå till. 

Du behöver vara van att arbeta i:
Google Analytics
Google Ads
Business Manager
MailChimp

Vi använder massa fler verktyg (till exempel OptinMonster, Hotjar och Zapier), men om du kan ovanstående så kommer du snabbt lära dig dem också.

Vad vi inte vet om den här rollen är hur den kommer utvecklas och exakt hur den ska se ut. Den kommer påverkas av vem det är som fyller den, och vad just du är bra på. Du får därför gärna berätta vad du är extra duktig på och vad du skulle vilja göra hos oss. Vi alla vinner ju på att du får göra det du är grym på. Kanske är du svinbra på att fixa event? Eller har erfarenhet från att leda utvecklare? Kan producera film? Eller är grym på att skriva?

Vi är ett litet företag där rollerna går i varandra. Det innebär att VD:n ibland får köpa yoghurt till en frukostföreläsning, likaså att du kommer få följa med på avgörande möten, vara insatt i årsbudgeten och ha stenkoll på hur företaget mår. Du kommer få göra saker som du inte är bra på och du kommer få göra saker som du är riktigt bra på. Och du kommer lära dig väldigt väldigt mycket – både om dig själv och att driva företag. 

För dig kommer kontoret vara på Sveavägen mitt i Stockholm. Med dig på det fysiska kontoret har du såklart både Erik och Carolina. För majoriteten av dina kollegor är dock kontoret en internetuppkoppling någonstans i världen. Dem (ca 10 personer) kommer du hänga med i vårt virtuella fikarum på Slack.  

Omfattning: Heltid tillsvidare
Placering: Sveavägen i Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök med CV och personligt brev (där det även framgår hur du vill forma rollen hos oss) till [email protected] senast den 29/9. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. Vid frågor eller funderingar maila till [email protected] eller ring på 073-633 29 90. 


Du kan läsa mer om hur det är att jobba på Go Monday på bloggen och du kan se mer påInstagram