Karriärrådgivning

Det är lätt att fastna i sina egna tankar. Det händer alla. Du kanske vill vidare men vet inte till vad? Det är då man behöver ett utifrånperspektiv och ett bollplank. Jag hjälper dig strukturera upp dina tankar och hjälper dig att peka dig i rätt riktning för var du är just nu.

Hittills har jag hjälp över 1000 personer att nästa steg i deras yrkesliv. En av mina största drivkrafter är att alla ska gå till jobbet med ett leende och jag kan lova dig att jag kommer gör allt i min makt för att det ska hända. Jag ger dig verktygen du behöver för att landa drömjobbet. Tillsammans ser vi till att du reder ut var du vill vara och hur hamnar där. Nedan har jag listat lite olika paketlösningar, känner du att inget passar in så hör av dig så skrädarsyr vi något som passar just dina behov.

Samtalstyper

Karriärsamtal

Karriärsamtal

Ett 45 minuter långt privat samtal via telefon där hjälper dig komma vidare och agerar bollplank.

Söndagsångest

Söndagsångest

Gör slut med söndagsångesten! Vi gör det tillsammans.

”Ditt arbete kommer att utgöra en stor del av ditt liv och det enda sättet att bli nöjd på riktigt är att göra ett bra jobb. Och det enda sättet att göra ett bra jobb är att älska vad du gör. Om du inte hittat det än, så fortsätt leta. Nöj dig inte.”

Steve Jobs


Privat samtal

Ett 45 minuter långt privat samtal via telefon eller video där hjälper dig komma vidare och agerar bollplank. Det är alltid värdefullt att få ett utifrånperspektiv. Vill du ta tempen på var du befinner dig i ditt yrkesliv? Peppa inför ett lönesamtal, karriärplanera eller stöttning i din väg till drömjobbet? Oavsett var du befinner, möter jag dig där.

Pris: 850kr

Söndagsångest

Vi tillbringar större delen av vår vakna tid på jobbet. Livet är för kort för att ha söndagsångest! Det är klart att man inte varje dag skuttar ur sängen för att ge sig iväg till jobbet, vad det än må vara. Men överlag så annser jag att det är viktigt att känna glädje över att gå till jobbet. Nöj dig inte med att det känns okej. Jag hjälper dig att reda på vad som skaver och hjälper dig reda ut tankarna och omsätta dem i tydliga och konkreta steg.

– “Vill du vara snäll och tala om för mig vilken väg jag ska ta härifrån?”
– “Det beror på vart du vill komma” svarade katten.
– “Det spelar inte så stor roll…”, sa Alice
-“Då spelar det heller ingen roll vilken väg du tar”, sa katten.

Ur ”Alice i Underlandet” av Lewis Carroll

Nytt jobb

Det är dags för dig att hitta ett nytt jobb! Jag hjälper dig att ta fram ansökningshandlingar som väcker intresse hos arbetsgivare. Vi kartlägger ditt kontaktnät, förberedder dig inför intervjuer. Tillsammans tar vi fram en handlingsplan som passar just dig, där du befinner dig idag för att landa nästa jobb.