top of page

Katt

nordwood-themes-jt7z4CPEjEI-unsplash.jpg

Mot drömjobbet
- aktuella rekryteringar

seg-logo.png

Produktadministratör till Sveriges Elgrossister

Vill du ha chansen att bidra till omställningen mot mer hållbart samhälle? Vill du vara en central person inom elinstallationsbranschen och få möjlighet att förenkla administrationen för alla led i värdekedjan och påverka utvecklingen av E-nummerbanken? Drivs du av ordning och reda samt att förenkla livet för de runt omkring dig?  Brinner du samtidigt av att kunna ge support och den bästa servicen?
 

Då är detta ditt nästa jobb!

 

Din roll  

Du kommer att vara delvis ansvarig för arbetet i E-nummerbanken. E-nummerbanken är elgrossisternas gemensamma artikeldatabas som finns till för att förenkla informationsflödet mellan grossisterna och deras leverantörer. Databasen innehåller både produktdata, logistikinformation, bilder och dokument samt hjälper branschen med dess miljöarbete. 

Tjänsten innebär att du får möjlighet att påverka hands on hur användarna jobbar med E-nummerbanken. Du kommer jobba med produktadministration, support, föreslå tekniskt utveckling av databasen. I din roll ingår också att administrera ansökningar till E-nummerbanken.

 

Du hjälper leverantörerna att svara på praktiska frågor om hur databasen fungerar och stötta dem i användandet av den. Det är därför viktigt att du tycker om att ge bra service och har en förmåga att vara flexibel. 

Är du den vi söker? 

I rollen som produktadministratör ser vi att du är noggrann och ansvarstagande. Arbetet underlättas av god kännedom i excel. Det är viktigt att du har en prestigelös inställning, flexibel och är lösningsorienterad. Du drivs av att hjälpa andra och ge support när det behövs. 

Erfarenhet från grossistverksamhet, elteknikprodukter eller produktdatahantering är meriterande men inget krav. Känner du till E-nummerbanken sen tidigare är det ett stort plus. 

Erbjudande: 

Vi erbjuder en central roll inom elinstallationsbranschen och en möjlighet att bidra till att jobba mot ett mer hållbart samhälle i form att få vara med att elektrifiera Sverige. 

Du är stationerad i Stockholm men kan jobba på distans några dagar i veckan om intresse finns.

 

Krav

Gymnasieutbildning

Kunskaper i officepaketet främst excel.

Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Plats

Stockholm: Kontoret är placerat centralt i Skanstull på Ringvägen 100.

 

Om SEG

Sveriges Elgrossister, SEG, är en branschorganisation vars uppgift är att först och främst tillhandahålla en infrastruktur för produktdata samt stötta, utbilda och informera medlemsföretag och medlemsföretagens leverantörer. SEG har fem medlemsföretag: Ahlsell, Elektroskandia, Onninen, Rexel och Solar. Elgrossisternas viktigaste kundgrupper är elinstallatörer, industri och offentlig sektor.

 

Ansök 

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Din ansökan ska innehålla cv + brev. I brevet får du gärna svara på vad som lockar dig med den här tjänsten och varför du tror du är rätt kandidat.
För mer information, kontakta Susanne Adawi på

susanne@adawi.se dit du också skickar ansökan som du märker "Produktadministratör"

Övrig information

Start: enligt överenskommelse. 

Omfattning: heltid, tillsvidare

Tillsatt

bottom of page