Karriärrådgivning

Do more of what makes you happy 

Sätt dig i förarsättet för ditt yrkesliv

Det är lätt att fastna i sina egna tankar. Det händer alla. Du kanske vill vidare men vet inte till vad? Det är då man behöver ett utifrånperspektiv och ett bollplank. Jag hjälper dig strukturera upp dina tankar och hjälper dig att peka dig i rätt riktning för var du är just nu.

Hittills har jag hjälp över 2000 personer att ta nästa steg i sitt yrkesliv.

 

En av mina största drivkrafter är att alla ska gå till jobbet med ett leende och jag kan lova dig att jag kommer göra allt i min makt för att det ska hända. Jag ger dig verktygen du behöver för att landa drömjobbet. Tillsammans ser vi till att du reder ut var du vill vara och hur du hamnar där.

Vi börjar med att boka in ett kort kostnadsfritt samtal där du berättar om din situation och tittar på om vi är en match. Tar jag dig under mina vingar förväntar jag mig 100% engagemang så att vi kan nå de mål vi sätter upp tillsammans.

Tryck för lyckligare arbetsliv

”Ditt arbete kommer att utgöra en stor del av ditt liv och det enda sättet att bli nöjd på riktigt är att göra ett bra jobb. Och det enda sättet att göra ett bra jobb är att älska vad du gör. Om du inte hittat det än, så fortsätt leta. Nöj dig inte. ”

Steve Jobs

Boxing Session

Jobb-PT

Vi hjälper dig att ta nästa steg i ditt yrkesliv. Vi jobbar dedikerat och intensivt för att nå det mål du vill. Jag finns med dig på varje steg på vägen. Vi jobbar med rådgivande samtal, intervjuträningar och framförallt har du tillgång till support och stöd inom 24h.

Hitta rätt

Ibland hamnar man där man hamnar utan att riktigt veta varför. Vad är det du egentligen drömmer om? Tillsammans jobbar vi fram en handlingsplan för att du ska nå dit du vill.

Läs mer

Digital nomad

Tänk att aldrig behöva trängas i rusningstrafik mer? Vill du jobba i en stuga på fårö eller på en sandstrand på Bali, eller varför inte där skyskraporna når himlen. Jag har själv gjort det och jag kan hjälpa dig att göra detsamma. Vill du dela min erfarenheter?

Jobb-PT

Det kanske inte är så svårt att söka jobb men desto svårare att få det jobb du verkligen vill ha.  Vi har med vår långa erfarenhet koll på vad som funkar och inte. Det ger oss en unik inblick i vad du kan göra för att nå dit du vill. 

 

Vi väljer noga ut våra kunder. Tar vi dig under vår vingar kommer vi jobba dedikerat och hårt tillsammans för att du ska hamna där du vill vara. Vi jobbar med rådgivning, intervjuträning, ser till att du har ett cv och brev som tar dig till intervju men framför allt har du tillgång till support. Ring eller maila och vi återkopplar till dig inom 24h. 

Boxing Session
 
Image by Aron Visuals

Hitta rätt

Ibland hamnar man där man hamnar utan att riktigt veta varför. Vad är det du egentligen drömmer om? Tillsammans jobbar vi fram en handlingsplan för att du ska nå dit du vill.

Digital nomad

Med dagens teknik finns alla möjligheter att ta med sig jobbet dit man vill istället för att behöva ta sig till jobbet. Det är inte alltid lätt att veta hur man ska tänka eller hur man lägger upp det för sin arbetsgivare. 

Jag Susanne har de senaste åren jobbat från 4 olika världsdelar. För att jobba som digital nomad behöver inte resandet vara målet i sig kanske vill du bara slippa trängas i rusningstrafik. 

 

Låt dig guidas i ett liv där du sätter platsen. Vi hjälper dig med att ge dig rätt verktyg och perspektiv. 

Old Globe