Du glömmer väl inte exitsamtalet? 

Vet du varför dina medarbetare lämnar dig som arbetsgivare och vet du vad de säger om din organisation efter att de lämnat? De allra flesta arbetsgivare saknar en offboardingprocess och missar möjlighet att få viktig feedback och se till att få ett snyggt avslut.

 

Din situation kan vara att ni vet om att det behövs göras men tiden räcker inte riktigt till eller så har ni exitintervjuer/avslutningssamtal men att det sällan händer något med informationen för att det är svårt att koka ner till riktiga handlingsplaner eller kanske har ni haft problem med stor personalomsättning och vill gå till botten med hur det kommer sig. 

Branding

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

DESIGN

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Consulting

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Carolina Bolin

Susanne är en person som bryr sig på riktigt. På ett litet företag som vårt är det värdefullt att jobba med en person som går utanför sin roll och engagerar sig i företaget till 100%. Hennes engagemang visas framförallt genom att hon tar hand om kunderna på ett utmärkt sätt. Tack vare sin erfarenhet, noggrannhet och känsla för människor så lyckas hon hjälpa folk på riktigt, vilket är precis vad vi vill. Både vi som anlitat henne och våra kunder ger henne högsta betyg! Jag skulle verkligen rekommendera Susanne till alla som vill anlita en konsult med hjärta som verkligen kan människor och kommer ge allt.

Kontakt:

073-633 29 90

hej@adawi.se

©2020 by ADAWI.