top of page

Är du vår nästa regionchef som kommer att revolutionera prehospital vård i Östergötland?

Om du brinner för service av högsta kvalitet, är en visionär ledare och söker en möjlighet att göra en verklig skillnad, då kan du vara den regionchef vi söker till Falck i Östergötland!

Om rollen

Som regionchef hos oss blir du en nyckelspelare och ambassadör i att driva Falcks uppdrag att rädda liv och erbjuda oöverträffad prehospital vård. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa en hög servicenivå och patientsäkerhet genom våra tjänster, som inkluderar ambulanssjukvård, liggande sjuktransporter och transport av avlidna. Du är en skicklig ledare som kan inspirera ditt team, främja innovation och ständigt sträva efter förbättringar i vår serviceleverans.

Du vårdar och utvecklar relationer med befintliga och potentiella kunder samt driver tillväxt genom nya affärsmöjligheter. Du analyserar, följer upp lönsamhet och resultat. Du planerar samt genomför korrigerande aktiviteter för att nå ekonomiska mål.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Är utbildad sjuksköterska och har erfarenhet av ledarskap, gärna inom prehospital vård eller liknande områden.

  • Har dokumenterat goda resultat inom personalansvar, ekonomisk styrning och erfarenhet av personalintensiva verksamheter

  • Har förmågan att bygga och upprätthålla relationer med både interna och externa intressenter.

  • Har en stark affärsmässig förståelse och erfarenhet av att driva tillväxt och effektivitet.

  • Har utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att agera som ambassadör för Falck.

  • Är van användare av systemstöd för uppföljning av ekonomi, verksamhet, och kommunikation samt är väl insatt i officepaketets verktygslåda. 

  •  Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, för att kunna kommunicera effektivt i en internationell miljö.

Varför Falck?

Falck är en plats där du kan växa både professionellt och personligt. Vi erbjuder en dynamisk och stödjande arbetsmiljö där innovation och engagemang värderas högt. Du kommer få delta Falcks globala ledarskapsutvecklingsprogram som rustar dig för ett värderingsstyrt ledarskap enligt modern organisationsteori. Du kommer bli en del av en organisationskultur som kretsar kring våra tre pelare: vi bygger förtroende, vi skapar mervärde tillsammans och vi bryr oss om. 

På Falck väntar en karriär med verklig inverkan på livet! 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Arbetstiden är heltid, 40 timmar per vecka, främst måndag till fredag. Vi erbjuder ett flexibelt arbetsarrangemang med minst 80% närvaro på plats. Tjänsten är baserad i Östergötland med utgångspunkt från Linköping.

Vi tillämpar kollektivavtal, Almega Vårdföretagarna – Unionen/Ledarna.

 

Ansökan

Är du intresserad av att leda vår verksamhet i Östergötland och bidra till en meningsfull förändring? Skicka din ansökan, bestående av CV och personligt brev idag. Vi genomför intervjuer löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Senaste ansökningsdagen är den 31 mars. 

För mer information om rollen eller rekryteringsprocessen, kontakta Susanne Adawi på Adawi People & Growth på susanne@adawi.se eller 073-633 2990. Märk ansökan "Regionchef."

Tillsammans kan vi skapa en tryggare och hälsosammare framtid för alla.

bottom of page