_edited.jpg

Rekrytering

Hitta dina supertalanger

Vi hjälper dig hitta dina talanger, med över 1000 rekryteringar i ryggen vet vi vad vi gör. Vi ger oss inte förrän både företaget och kandidaten är nöjd.

När vi rekryterar handlar det inte bara om att hitta en person som utför ett jobb. Den vi söker ska passa in i kulturen och värderingarna som finns i din organisation.

 

Vi fokuserar på mer än skallkrav och bransch.

Vi fokuserar på att förstå helhetsgreppet kring ert behov.

Vi fokuserar på att förstå och lära känna ditt företag.

Vad har ni för värderingar? Hur ser er kultur ut?  Vi vill ha en djupare förståelse för er och era utmaningar. När vi har den informationen så ser vi till att hitta rätt kandidat, inte bara för att de har rätt kunskaper utan för att ni passar ihop. Vi tar rekryteringen upp en nivå till.

Vi  är noggranna med att personen som rekryteras inte bara ska passa för tjänsten, utan att tjänsten och företaget även ska passa för er nya medarbetare.

Våra andra tjänster

Onboarding är så mycket mer än en checklista. Vi ser till att dina nya medarbetare blir ordentligt välkomnande så att de presterar bättre och stannar kvar hos er.

Att värna om sina anställda och deras på riktigt är något som tar tid, kunskap och energi. Vi hjälper dig med medarbetarsamtal för att dina medarbetare ska få hjälp att utvecklas.

Se till att ge dina medarbetare det avslut de förtjänar, oavsett om de har valt att gå själva eller ej. Vi hjälper er med exit-samtal för att veta mer om den anställdas tid och vad ni kan göra bättre i framtiden.

©2021 by ADAWI.