top of page

Samtal

Vill ni vara en attraktiv arbetsgivare?

Erbjud dina medarbetare en utomstående samtalspart

Perspektiv skapar meningsfullhet


Genom strukturerade och individanpassade samtal med en erfaren samtalspart får dina medarbetare möjlighet till insikter som ökar motivation och engagemang. Samtalen hjälper medarbetaren att identifiera sina drivkrafter samt motivationsfaktorer och ökar förståelsen för de egna kompetenserna och beteenden. Samtalen ger också utrymme för reflektion och kommer att bidra både till medarbetarens personliga utveckling och ett ökat ansvarstagande, samt utvecklingen av arbetsuppgifter – dvs ett naturligt steg i kompetensutvecklingsprocessen.

Samtalen är självklart konfidentiella, vi återkopplar dock trender och mönster till er som arbetsgivare. Ett sätt att ta tempen på din organisation.

Hur fungerar det? 

Vi bestämmer tillsammns hur många samtal ni behöver och lägger uppe en samtalspott. Dina medarbetare bokar konfidentiellt direkt med samtalsparten via en kalenderlänk.

Vi tillhandahåller samtalen digitalt för ökad flexibilitet för dina medarbetare. 

Alla samtal är konfidentiella men vi återkopplar eventuella trender och mönster till er som arbetsgivare så att ni får en möjlighet att ta tempen på din organisation och kan göra en åtgärdsplan.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad får jag ut av det?

Ökar välmåendet

Samtalen fångar upp tidiga stressignaler. Genom att tillhandahålla verktyg kan sjukskrivning och utmattning undvikas.

Attrahera och behålla medarbetare

En hög medarbetarupplevelse samt upplevelsen att arbetsgivaren satsar på sina medarbetare bidrar till arbetsgivarens attraktivitet 

Bättre medarbetarupplevelse

Medarbeterare som erbjuds samtal känner sig lyssnade på vilket höjer deras medarbetarupplevelse.

Ökar lönsamheten

I samtalen får medarbetaren möjlighet att öka sin medvetenhet, sätta upp mål och omsätta sin handlingsplan i konkreta aktiviteter.

_WAH6075-Redigera_edited_edited.png

Susanne Adawi

Genuin och driven rådgivare med över 3000 samtal i ryggen.

Susanne har gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen med uppdrag för både juniora och seniora/kvalificerade befattningar inom olika sektorer, t ex Kommun, Säljorganisationer, IT.

Hon är driven och  engagerad  i alla möten och lägger stor vikt vid att vara  professionell, kreativ och tydlig utan att tappa det personliga.
 

  • Grey LinkedIn Icon
marlen_edited_edited.jpg

Marlen Sibbel Becker

Diplomerad Executive Coach samt ACC (Associate Certified Coach) enligt ICF samt en Masterutbildning i Förändringskunskap och Utvecklingsarbete

 

Marlen har sammanlagt 25 års erfarenhet från ledande HR-positioner inom näringslivet och statliga sektorn. Hon har en hög förmåga att skapa tillit och förtroende.

 

Marlen har gedigen kunskap och erfarenhet inom organisationsutveckling och systemiskt tänkande samt om människor och deras samspel i organisationer..

  • Grey LinkedIn Icon

Våra samtalare

Sagt om våra samtal

Tove Elvelid

"Jag fick möjlighet till ett antal samtal med Marlen genom mitt jobb. Det var lätt att få stort förtroende för Marlen och hon skapade mycket bra ramar och djup i samtalen genom sitt sätt att ställa rätt frågor. Hon fick mig att se värdefulla saker som jag själv hade svårt att identifiera. Jag kommer med glädje att vända mig till Marlen igen när jag behöver en erfaren, klok och professionell person att bolla med."

Läs mer om samtal

Utforska fler av våra tjänster

bottom of page