top of page
Game-Limiter.png

Front-End Utvecklare med fokus på UX-design 

- Gör skillnad med Game Limiter

Hos oss på WorkflowIT/Game Limiter arbetar vi med en vision om att skapa en sund balans mellan speltid och livet i övrigt. Vår produkt är designad för att ge familjer en möjlighet att se över sin digitala vardag och främja ansvarsfullt spelande. Vi söker nu en Front-End Utvecklare med en stark känsla för användarupplevelser och UX-design, som vill bidra till vår mission att göra digital underhållning hälsosam och balanserad.

 

Dina främsta uppgifter:

  • Skapa och förbättra användargränssnitt för vår webbplattform och Windows och mobil-applikationer, med en tydlig inriktning på användbarhet och tillgänglighet.

  • Samarbeta med vårt dynamiska team för att utveckla innovativa lösningar som underlättar föräldrars administration och övervakning av speltid.

  • Bidra med din expertis inom XAML, ASP, C#, och .NET för att utveckla användarvänliga och effektiva applikationer.

 

Vem är du?

  • Du har relevant bakgrund och minst 2-3 års praktisk erfarenhet av front-end eller full-stack utveckling, särskilt med WinUI och XAML. Samt gedigen kunskap i ASP, C#, och .NET

  • Du är en problemlösare som värderar kvalitet, användbarhet och tillgänglighet i digital design.

  • Du tror på samarbete, öppen kommunikation och är redo att växa tillsammans med oss. Du jobbar ständigt på att växa som människa, lära dig nya saker och utvecklas.

  • Meriterande är att inneha relevant utbildning inom mjukvaruutveckling, med specialisering på front-end och UX-design.

 

Meriterande:

C++ och konsolutveckling

React/React Native

 

Vi erbjuder:

En dynamisk roll med möjligheter till utveckling på flera plattformar inklusive PlayStation, Xbox, Nintendo samt Android, IOS och Windows.

 

Arbete i ett nära team bestående av två mjukvaruutvecklare.

 

En möjlighet att vara med från början i ett företag som startade för att göra skillnad. 

 

En roll där din röst och dina idéer inte bara hörs utan också lyssnas på. Hos oss värdesätter vi våra medarbetares åsikter. 

 

Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.

 

Är du redo att använda din kunskap för att göra en positiv förändring i samhället? Vill du vara en del av en resa där du inte bara utvecklar en produkt utan också bidrar till en sundare digital miljö?


Skicka in din ansökan till oss på Game Limiter genom Susanne Adawi susanne@adawi.se och bli en del av vårt engagerade team som arbetar för en balanserad och ansvarsfull spelmiljö.

bottom of page