Vill du vara en attraktiv arbetsgivare?

Erbjud dina medarbetare en utomstående samtalspart

Genom strukturerade och individanpassade samtal med en erfaren samtalspart får dina medarbetare möjlighet till insikter som ökar motivation och engagemang.

Samtalen är självklart konfidentiella, vi återkopplar dock trender och mönster till dig som arbetsgivare. Ett sätt att ta tempen på din organisation.

Ta första steget

Hej@adawi.se

073-633 29 90

Kvinna på telefon

073-268 00 60

Hur fungerar det? 

Du köper en ”samtalspott”, dina medarbetare bokar konfidentiellt direkt med samtalsparten. 

 

Vi tillhandahåller samtalen digitalt för ökad flexibilitet för dina medarbetare. 

Arbetar tillsammans

Ökar Välmåendet

Samtalen fångar upp tidiga stressignaler. Genom att tillhandahålla verktyg kan sjukskrivning och utmattning undvikas.

Bättre medarbetarupplevelse

Medarbeterare som erbjuds samtal känner sig lyssnade på vilket höjer deras medarbetarupplevelse

Attrahera och Behålla medarbetare

En hög medarbetarupplevelse samt upplevelsen att arbetsgivaren satsar på sina medarbetare bidrar till arbetsgivarens attraktivitet 

Ökar Lönsamheten

I samtalen får medarbetaren möjlighet att öka sin medvetenhet, sätta upp mål och omsätta sin handlingsplan i konkreta aktiviteter.

Kontakta oss nu

Hej@adawi.se

073-633 29 90

073-268 00 60

_WAH6075-Redigera_edited_edited.png

Susanne Adawi

Genuin och driven rådgivare med över 3000 samtal i ryggen.

Har gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen med uppdrag för både juniora och seniora/kvalificerade befattningar inom olika sektorer, t ex Kommun, Säljorganisationer, IT.

Är driven och  engagerad  i alla möten. Lägger stor vikt vid att vara  professionell, kreativ och tydlig utan att tappa det personliga.
 

  • Grey LinkedIn Icon
marlen_edited.jpg

Diplomerad Executive Coach samt ACC (Associate Certified Coach) enligt ICF.

 

Sammanlagt 25 års erfarenhet från ledande HR-positioner inom näringslivet och statliga sektorn. Hög förmåga att skapa tillit och förtroende.

 

Gedigen kunskap och erfarenhet inom organisationsutveckling och systemiskt tänkande samt om människor och deras samspel i organisationer. Masterutbildning i Förändringskunskap och Utvecklingsarbete.

  • Grey LinkedIn Icon

Tove Elvelid

Jag fick möjlighet till ett antal samtal med Marlen genom mitt jobb. Det var lätt att få stort förtroende för Marlen och hon skapade mycket bra ramar och djup i samtalen genom sitt sätt att ställa rätt frågor. Hon fick mig att se värdefulla saker som jag själv hade svårt att identifiera. Jag kommer med glädje att vända mig till Marlen igen när jag behöver en erfaren, klok och professionell person att bolla med. 

Lars Wärngård

Jag har haft kontakt och följt Marlen under många år. Initialt på Vinnova som avdelningschef. Därefter har vi haft fortsatt kontakt även efter att jag bytt arbetsplats och roller. Om jag skulle anlita en coach så skulle Marlen vara högsta prio. Marlen har de professionella verktygen i kombination med arbets- och livserfarenhet vilket resulterar i konstruktivt klokskap. Hon är en bra lyssnare utan att döma utan ser möjligheterna till förändring och utveckling. Mina bästa rekommendationer

Andrea Watson

När jag som mest behövde stöd i mitt nästa steg i arbetslivet så gav Susanne både proffsiga och personliga råd. Mina kvalitéter och kunskaper blev tydliggjorda för mig på ett nytt sätt, och jag fick fantastisk hjälp med bra sätt att presentera mig själv för potentiella arbetsgivare. Rekommenderar varmt Susanne!