När du bryr dig om dina anställda

Adawi erbjuder ett brett utbud av tjänster och lösningar för att hjälpa dina anställda att utvecklas så att ni tillsammans kan uppnå er vision och optimera prestanda och produktivitet.

Vad behöver du hjälp med?

REKRYTERING

ONBOARDING

SAMTAL

OFFBOARDING

Vi hjälper dig hitta dina talanger, med över 1000 rekryteringar i ryggen vet vi vad vi gör. Vi ger oss inte förrän både företaget och kandidaten är nöjd.

Onboarding är så mycket mer än en checklista. Vi ser till att dina nya medarbetare blir ordentligt välkomnande så att de presterar bättre och stannar kvar hos er.

Att värna om sina anställda och deras på riktigt är något som tar tid, kunskap och energi. Vi hjälper dig med medarbetarsamtal för att dina medarbetare ska få hjälp att utvecklas.

Se till att ge dina medarbetare det avslut de förtjänar, oavsett om de har valt att gå själva eller ej. Vi hjälper er med exit-samtal för att veta mer om den anställdas tid och vad ni kan göra bättre i framtiden.

Hej,

Susanne Adawi heter jag och är grundare och VD för Adawi AB. När jag började som rekryterare märkte jag tidigt att en del arbetsgivare var mer attraktiva än andra. Jag kunde inte låta bli att vara nyfiken över hur det kom sig. Jag frågade mina kandidater och fick svar som det inte riktigt fanns utrymme att leverera till mina uppdragsgivare.

 

Därför ville jag hjälpa företag att se vad som behövs för att locka till sig rätt medarbetare och idén till Adawi föddes. Idag hjälper vi företag med allt från rekrytering till att skapa arbetsplatser som kandidater vill jobba på och inte att förglömma stanna på!

Vi har en stark övertygelse om att alla förtjänar att jobba på en arbetsplats som sätter sina medarbetare i fokus och andas engagemang och lyhördhet.

 

Därför finns vi.

Sagt om oss

Carolina Bolin

Susanne är en person som bryr sig på riktigt. På ett litet företag som vårt är det värdefullt att jobba med en person som går utanför sin roll och engagerar sig i företaget till 100%. Hennes engagemang visas framförallt genom att hon tar hand om kunderna på ett utmärkt sätt. Tack vare sin erfarenhet, noggrannhet och känsla för människor så lyckas hon hjälpa folk på riktigt, vilket är precis vad vi vill. Både vi som anlitat henne och våra kunder ger henne högsta betyg! Jag skulle verkligen rekommendera Susanne till alla som vill anlita en konsult med hjärta som verkligen kan människor och kommer ge allt.

©2021 by ADAWI.