team-5614132_1920.jpg

Onboarding

Rekryteringen är gjord och du har hittat din medarbetare men det är nu en kritisk fas börjar, känner hen sig inte välkommen är risken överhängande att hen vandrar vidare till nästa tjänst. En lyckad onboarding leder till både högre nöjdhet för medarbetarna, lägre andel egna uppsägningar, högre prestation, minskad stress och högre lojalitet.

wanderer-455338_1920_edited.jpg

Offboarding

Offboarding är det sista som händer i den anställdes livscykel i organisationen. Processen startar när beslutet om att den anställde ska lämna företaget tas, oavsett om det är av den anställde eller av en chef.

När en kund har handlat av oss eller köpt en tjänst värdesätter vi dess feedback och skickar förmodligen ut en utvärdering av något slag. Men när anställd slutar har de flesta företag ingen klar process för hur de ska bete sig och de riskerar att förlora värdefull input. 

 

Carolina Bolin

Susanne är en person som bryr sig på riktigt. På ett litet företag som vårt är det värdefullt att jobba med en person som går utanför sin roll och engagerar sig i företaget till 100%. Hennes engagemang visas framförallt genom att hon tar hand om kunderna på ett utmärkt sätt. Tack vare sin erfarenhet, noggrannhet och känsla för människor så lyckas hon hjälpa folk på riktigt, vilket är precis vad vi vill. Både vi som anlitat henne och våra kunder ger henne högsta betyg! Jag skulle verkligen rekommendera Susanne till alla som vill anlita en konsult med hjärta som verkligen kan människor och kommer ge allt.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss inom en arbetsdag. 

  • instagram

Kontakt:

073-633 29 90

hej@adawi.se