top of page
_edited.jpg

HR när du behöver det mest

Var den som visar vägen. Vi hjälper till när det behövs.

Backa upp företaget med extra kraft

Du som är ansvarig för företagets medarbetarupplevelse, vad ligger du vaken om nätterna och tänker på? Hur ni bäst kan utveckla företagets ledarskap? Vad som krävs för att engagera medarbetarna? Hur ni får talangerna att känna glädje av att jobba hos er?

 

Kanske har du testat på exitsamtal. Du sitter där med feedbacken i handen och har ingen aning om hur du ska använda den. Hur ska se till så att din nya medarbetare känner sig extra varmt välkommen och som en i gänget från första dagen?

 

När du känner dig rådvill, ger vi stöd i allt inom Employer Branding och HR. Från ledarskapsfrågor och onboarding, till att rensa i lådan med rapporter, eller få till en smidig offbopardingprocess.

 

Det här hjälper vi ditt företag med: 

Med oss får du

Löpande rådgivning

Vad är det som skaver? Genom oss får du din egna expert som lär känna ditt företag och ger dig löpande rådgivning i hur ni löser era utmaningar. 

 Skräddarsydd plan

Hur ofta vill du höras? Vad behöver du prata om? Vi gör upp en plan som passar just dig och sätter upp en samtalspott anpassad efter ditt företags behov.

Bollplank

Svårt att veta vad nästa steg är? Ja, det är lätt att slita sitt hår när du själv försöker klura ut den bästa lösningen på er utmaning. Vi hjälper dig med att få nya perspektiv och fräscha idéer som tar dig framåt. 

Bättre medarbetarupplevelse

Vad vill du att era medarbetare ska säga om din verksamhet? Vi vet att företag som fokuserar på sina medarbetare har högre engagemang. Vi hjälper dig att se till så att dina medarbetare trivs, utvecklas och pratar gott om sin arbetsgivare. 

Greppa din HR. Kontakta oss så hittar vi en tid som passar dig.

Vi älskar att hjälpa!

"Susanne på Adawi är mycket proffsig med otrolig mycket kunskaper. En varm och härlig personlighet! Man känner sig så trygg när man kommer i kontakt med henne. En genuin och driven rådgivare som verkligen kan sin sak. Hon är med en längs hela vägen och hennes engagemang är fantastiskt!"

– Sara Alfredsson

Utforska fler av våra tjänster

bottom of page