_edited.jpg

HR när du behöver det mest

Var chefen som visar vägen. Vi hjälper till när det behövs.

Backa upp företaget med extra kraft

Som ansvarig för företagets medarbetarupplevelse, vad ligger du vaken om nätterna och tänker på? Hur ni bäst kan utveckla företagets ledarskap? Vad som krävs för att engagera medarbetarna? Hur ni får talangerna att känna glädje av att jobba hos er?

 

Kanske har du testat på exitsamtal. Du sitter där med feedbacken i handen och har ingen aning om hur du ska använda den. Hur ska du välkomna den nya medarbetaren så hen känner sig extra varmt välkommen och som en i gänget från första dagen?

 

När du känner dig rådvill, ger vi stöd i allt inom Employer branding och HR. Från ledarskapsfrågor och onboarding, till att rensa i lådan med rapporter, eller få till en smidig offboardingprocess.

Med oss får du

Löpande rådgivning

Du får rådgivning av en våra experter som lär känna ditt företag och era utmanningar. Vår expert, blir din expert och följer dig på er resa.  

 Skräddarsydd plan

Vi sätter upp en samtalspott som passar ert behov. Hur ofta vill du höras? Vad vill du prata om?  Vi gör en plan som passar just er. 

Bollplank

Det är lätt att slita sitt hår över ens funderingar när man sitter själv och klurar. Använd dig av ett bollplank för nya perspektiv och fräscha idéer som tar dig framåt. 

Bättre medarbetarupplevelse

I organisationer där medarbetarupplevelsen står i fokus ökar engagemanget hos organisationen. Det är upplyfftande att jobba därmedarbetarupplevelsen  tas tillvara. 

Greppa din HR. Kontakta oss så hittar vi en tid som passar dig.

Vi älskar att hjälpa!

"Susanne på Adawi är mycket proffsig med otrolig mycket kunskaper. En varm och härlig personlighet! Man känner sig så trygg när man kommer i kontakt med henne. En genuin och driven rådgivare som verkligen kan sin sak. Hon är med en längs hela vägen och hennes engagemang är fantastiskt!"

– Sara Alfredsson

Utforska fler av våra tjänster