Lyckas på intervjun

Intervjuträning

Att ha konsulter som sitter på bänken kan bli en dyr historia i längden. Intervjuer är inte alltid det lättaste att lyckas med. Att få hjälp med hur man presterar på bästa sätt och hur man ska berätta om sina erfarenheter gör enorm skillnad. Vi har mångårig erfarenhet av att intervjua. Vi vet vad som går hem. Vi vet hur man landar uppdrag  och chans att utvecklas bara för att man inte får fram varför man är rätt person för tjänsten. 

 

Att gå på intervju är en väldigt pressande situation för de allra flesta. Att vara förberedd på vad som komma skall gör att man får kontrollen och kan fokusera på att prestera. Vi vet hur en rekryterare tänker. De senaste åren har vi hjälpt hundratals människor att få sitt drömjobb genom att komma förberedda till intervjun och ha en förståelse för vad som kommer hända. 

 

Vi hjälper dig eller dina konsulter att prestera på topp när det är dags. Vi erbjuder både individuell träning men också halvdagsutbildningar där vi håller kurs för er. Boka en intervjuträning med oss där vi går igenom de vanligaste frågorna som brukar dyka upp på intervjuer och hur man svarar.

 

Kontakta oss för intervjuträning! 

Carolina Bolin

Susanne är en person som bryr sig på riktigt. På ett litet företag som vårt är det värdefullt att jobba med en person som går utanför sin roll och engagerar sig i företaget till 100%. Hennes engagemang visas framförallt genom att hon tar hand om kunderna på ett utmärkt sätt. Tack vare sin erfarenhet, noggrannhet och känsla för människor så lyckas hon hjälpa folk på riktigt, vilket är precis vad vi vill. Både vi som anlitat henne och våra kunder ger henne högsta betyg! Jag skulle verkligen rekommendera Susanne till alla som vill anlita en konsult med hjärta som verkligen kan människor och kommer ge allt.

Kontakt:

073-633 29 90

hej@adawi.se

©2020 by ADAWI.