Väx med rätt människor

Väx med rätt människor

Office Space_edited.jpg

Ni har växt så det sprakar. 

Att vara ett företag i tillväxt med stora ambitioner, vi vet hur det är. Vi är själva entreprenörer. Hur gör du när det är dags att anställa personal på alla ansvarsområden? Hur skapar du företagskulturen du vill han och hur ger du dina medarbetare de bästa förutsättningarna?

 

Du vill vara chefen som visar vägen. Inspirerar, möjliggör och stödjer. Ibland behöver man ett bollplank i såna stunder. Vi finns en knapptryckning bort när du vill ta ditt företag till nästa nivå.  

Vem ska jag anställa? Hur ska vi få till en bra arbetsplats där folk går till jobbet med ett leende?

Släpp grubblet, låt oss ta det tyngsta lyftet

  

Ditt företag är inte som andra. Vi skräddarsyr våra tjänster efter var du är på tillväxtresan. Berätta, vad behöver du hjälp med?

gul ballong
gul vägg

Kundberättelse

Susanne Adawi heter jag och är grundare och VD för Adawi AB. När jag började som rekryterare märkte jag tidigt att en del arbetsgivare var mer attraktiva än andra. Jag kunde inte låta bli att vara nyfiken över hur det kom sig. Jag frågade mina kandidater och fick svar som det inte riktigt fanns utrymme att leverera till mina uppdragsgivare.

 

Därför ville jag hjälpa företag att se vad som behövs för att locka till sig rätt medarbetare och idén till Adawi föddes. Idag hjälper vi företag med allt från rekrytering till att skapa arbetsplatser som kandidater vill jobba på och inte att förglömma stanna på!

Vi har en stark övertygelse om att alla förtjänar att jobba på en arbetsplats som sätter sina medarbetare i fokus och andas engagemang och lyhördhet.

 

Därför finns vi.

_WAH6835-Redigera_edited.jpg

Våra tankar i skrift

"Kunden kommer inte först. Personalen kommer först. Om du tar hand om din personal, kommer de ta hand om dina kunder"

Richard Branson

Våra tankar i skrift

Vill du ha tips på frågor att ställa på en exitintervju?

Fyll i informationen nedan och få en frågemall direkt till din mail.

Du skrivs automatiskt upp på vårt nyhetsbrev som kommer en gång i månaden, men du kan avregistrera dig när som helst.

Äldre man ha kul
Kontakta oss!

Tack för ditt meddelande!

Sagt om oss

Carolina Bolin

"Susanne är en person som bryr sig på riktigt. På ett litet företag som vårt är det värdefullt att jobba med en person som går utanför sin roll och engagerar sig i företaget till 100%. Hennes engagemang visas framförallt genom att hon tar hand om kunderna på ett utmärkt sätt. Tack vare sin erfarenhet, noggrannhet och känsla för människor så lyckas hon hjälpa folk på riktigt, vilket är precis vad vi vill. Både vi som anlitat henne och våra kunder ger henne högsta betyg! Jag skulle verkligen rekommendera Susanne till alla som vill anlita en konsult med hjärta som verkligen kan människor och kommer ge allt."

Nyhetsbrev

Missa aldrig något nytt, få nyhetsbrev en gång i månaden.