Rådgivning 

Vill ni vara en attraktiv arbetsgivare?

Erbjud dina medarbetare en utomstående samtalspart

Perspektiv skapar meningsfullhet

Det kan vara ensamt att vara chef och ibland är det bra att ha någon att bolla saker som har med ens personal att göra. Vi finns där för er, aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi är er HR partner on demand?   Vi hjälper er med allt som rör personal och HR vad den än kan vara mellan arbetsrättsliga frågor till medarbetarsamtal. 

 

Din personal hjälper dig att driva ditt företag framåt, de får saker att hända och inspirerar dig med nya perspektiv.  Att ha personal kan också vara svårt. Hur hanterar man svåra samtal? Hur ser man till att de behåller motivationen och hur håller man koll på att alla avtal är korrekta. Vi är bra på allt detta och vi hjälper dig att få tid över till det du är bra på. När du är kund hos oss behöver du varken anställa någon eller bygga upp en egen HR-funktion men kommer få hjälp med exakt samma funktioner.

.

Hur fungerar det? 

Vi bestämmer tillsammns hur många samtal ni behöver och lägger uppe en samtalspott. Dina medarbetare bokar konfidentiellt direkt med samtalsparten via en kalenderlänk.

Vi tillhandahåller samtalen digitalt för ökad flexibilitet för dina medarbetare. 

Alla samtal är konfidentiella men vi återkopplar eventuella trender och mönster till er som arbetsgivare så att ni får en möjlighet att ta tempen på din organisation och kan göra en åtgärdsplan.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad får jag ut av det?

Ökar välmåendet

Samtalen fångar upp tidiga stressignaler. Genom att tillhandahålla verktyg kan sjukskrivning och utmattning undvikas.

Attrahera och behålla medarbetare

En hög medarbetarupplevelse samt upplevelsen att arbetsgivaren satsar på sina medarbetare bidrar till arbetsgivarens attraktivitet 

Bättre medarbetarupplevelse

Medarbeterare som erbjuds samtal känner sig lyssnade på vilket höjer deras medarbetarupplevelse.

Ökar lönsamheten

I samtalen får medarbetaren möjlighet att öka sin medvetenhet, sätta upp mål och omsätta sin handlingsplan i konkreta aktiviteter.

_WAH6075-Redigera_edited_edited.png

Susanne Adawi

Genuin och driven rådgivare med över 3000 samtal i ryggen.

Susanne har gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen med uppdrag för både juniora och seniora/kvalificerade befattningar inom olika sektorer, t ex Kommun, Säljorganisationer, IT.

Hon är driven och  engagerad  i alla möten och lägger stor vikt vid att vara  professionell, kreativ och tydlig utan att tappa det personliga.
 

  • Grey LinkedIn Icon
marlen_edited_edited.jpg

Marlen Sibbel Becker

Diplomerad Executive Coach samt ACC (Associate Certified Coach) enligt ICF samt en Masterutbildning i Förändringskunskap och Utvecklingsarbete

 

Marlen har sammanlagt 25 års erfarenhet från ledande HR-positioner inom näringslivet och statliga sektorn. Hon har en hög förmåga att skapa tillit och förtroende.

 

Marlen har gedigen kunskap och erfarenhet inom organisationsutveckling och systemiskt tänkande samt om människor och deras samspel i organisationer..

  • Grey LinkedIn Icon

Våra samtalare

Sagt om våra samtal

Tove Elvelid

"Jag fick möjlighet till ett antal samtal med Marlen genom mitt jobb. Det var lätt att få stort förtroende för Marlen och hon skapade mycket bra ramar och djup i samtalen genom sitt sätt att ställa rätt frågor. Hon fick mig att se värdefulla saker som jag själv hade svårt att identifiera. Jag kommer med glädje att vända mig till Marlen igen när jag behöver en erfaren, klok och professionell person att bolla med."

Läs mer om samtal

Utforska fler av våra tjänster