Därför finns vi!

När jag började som rekryterare märkte jag tidigt att en del arbetsgivare var mer attraktiva än andra. Jag kunde inte låta bli att vara nyfiken över hur det kom sig. Jag frågade mina kandidater och fick svar som det inte riktigt fanns utrymme att leverera till mina uppdragsgivare.

 

Därför ville jag hjälpa företag att se vad som behövs för att locka till sig rätt medarbetare och idén till Adawi föddes. Idag hjälper vi företag med allt från rekrytering till att skapa arbetsplatser som kandidater vill jobba på och inte att förglömma stanna på!

Vi har en stark övertygelse om att alla förtjänar att jobba på en arbetsplats som sätter sina medarbetare i fokus och andas engagemang och lyhördhet.

 

Därför finns vi.

företag.jpg
_WAH6075-Redigera_edited_edited.png

Susanne Adawi

Genuin och driven rådgivare med över 3000 samtal i ryggen.

Har gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen med uppdrag för både juniora och seniora/kvalificerade befattningar inom olika sektorer, t ex Kommun, Säljorganisationer, IT.

Är driven och  engagerad  i alla möten. Lägger stor vikt vid att vara  professionell, kreativ och tydlig utan att tappa det personliga.
 

  • Grey LinkedIn Icon
marlen_edited.jpg

Diplomerad Executive Coach samt ACC (Associate Certified Coach) enligt ICF.

 

Sammanlagt 25 års erfarenhet från ledande HR-positioner inom näringslivet och statliga sektorn. Hög förmåga att skapa tillit och förtroende.

 

Gedigen kunskap och erfarenhet inom organisationsutveckling och systemiskt tänkande samt om människor och deras samspel i organisationer. Masterutbildning i Förändringskunskap och Utvecklingsarbete.

  • Grey LinkedIn Icon
antique-black-communication-821754_edite