top of page

Onboarding

Ett varmt välkomnande

Hur välkomnar ni era medarbetare idag? Vi hjälper er att se till att den första dagen blir en upplevelse bortom checklistor.

Första dagen hos er...

Hur gör ni för att era nyanställda ska trivas när de äntligen börjar hos er? Onboarding handlar om att se till att de som börjar hos er känner sig välkommna och får en chans att lära känna företaget och dess kultur. De flesta lägger mycket tid och pengar på att hitta den rätte anställde. Onboarding är till viss del den viktigaste delen i rekryteringen och också den mest kritiska. Onboarding börjar från det att er nyanställde skriver på anställningskontraktet och bör följas upp under hela första året.

 

Det finns en poäng i att reflektera över vad som händer om personen inte känner sig väl mottagen? Vad händer om den ni lagt tid på att anställa inte trivs? Mest troligt kommer den anställde inte prestera på topp, kanske för att den helt enkelt inte vet hur. Om ni har riktigt otur kan en icke genomtänkt onboarding process sluta i att den ni precis har anställt väljer att avsluta sin anställning. Ni har mest troligt förlorat en högpresterare och måste börja om med rekryteringen. Det kostar i tid och pengar, en kostnad som ni relativt enkelt kan undvika genom att faktiskt tänka över din onboarding. 

 

Vill ni veta mer hur vi kan hjälpa dig få dina anställda att känna sig välkomna?


 

 

Utforska fler av våra tjänster

bottom of page