Rådgivning 

Vill ni vara en attraktiv arbetsgivare?

Erbjud dina medarbetare en utomstående samtalspart

Rubrik

Det kan vara ensamt att vara chef och ibland är det bra att ha någon att bolla saker som har med ens personal att göra. Vi finns där för er, aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi är er HR partner on demand?   Vi hjälper er med allt som rör personal och HR vad den än kan vara mellan arbetsrättsliga frågor till medarbetarsamtal. 

 

Din personal hjälper dig att driva ditt företag framåt, de får saker att hända och inspirerar dig med nya perspektiv.  Att ha personal kan också vara svårt. Hur hanterar man svåra samtal? Hur ser man till att de behåller motivationen och hur håller man koll på att alla avtal är korrekta. Vi är bra på allt detta och vi hjälper dig att få tid över till det du är bra på. När du är kund hos oss behöver du varken anställa någon eller bygga upp en egen HR-funktion men kommer få hjälp med exakt samma funktioner.

.

Hur fungerar det? 

Efter att vi mottagit din bekräftelse skickar vi dig en länk till vår konsults kalender. Tillsammans sätter vi en plan för innehållet i våra samtal, hur frekvent du vill ses samt vilken typ av stöd du behöver av vår konsult.

Vi tillhandahåller samtalen digitalt för ökad flexibilitet

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad får jag ut av det?

expertkunskap

prata med någon som kan 

Utifrånperspektiv

värdefullt med någon som ser på verksamheten med nya ögon

Bättre medarbetarupplevelse

gladare medarbetare som känner sig omhändertagna

Ökar lönsamheten

arbetsplatser som tar hand om sina medarbetare presterar bättre

Sagt om oss

Tove Elvelid

"Jag fick möjlighet till ett antal samtal med Marlen genom mitt jobb. Det var lätt att få stort förtroende för Marlen och hon skapade mycket bra ramar och djup i samtalen genom sitt sätt att ställa rätt frågor. Hon fick mig att se värdefulla saker som jag själv hade svårt att identifiera. Jag kommer med glädje att vända mig till Marlen igen när jag behöver en erfaren, klok och professionell person att bolla med."

Läs mer om rådgivning 

Utforska fler av våra tjänster