Rekrytering

Hitta dina supertalanger

Vi hjälper dig hitta dina talanger, med över 1000 rekryteringar i ryggen vet vi vad vi gör. Vi ger oss inte förrän vi hittar den perfekta matchen

Det handlar om en bra matchning

Vi hjälper dig hitta dina talanger, med över 1000 rekryteringar i ryggen från olika branscher vet vi vad vi gör. Vi ger oss inte förrän både företaget och kandidaten är nöjd.

När vi rekryterar handlar det inte bara om att hitta en person som utför ett jobb. Den vi söker ska passa in i kulturen och värderingarna som finns i din organisation. Därför fokuserar vi på mer än skallkrav och bransch utan försöker förstå helhetsgreppet kring ert behov. Vi vill förstå och lära känna ditt företag!

​Vad har ni för värderingar? Hur ser er kultur ut?  Vi vill ha en djupare förståelse för er och era utmaningar. När vi har den informationen så ser vi till att hitta rätt kandidat, inte bara för att de har rätt kunskaper utan för att ni passar ihop. Vi tar rekryteringen upp en nivå till.​ Vi  är noggranna med att personen som rekryteras inte bara ska passa för tjänsten, utan att tjänsten och företaget även ska passa för er nya medarbetare.

Hur fungerar det? 

Vi lär känna ert företag. Vad har ni för utmaningar idag? Hur ser ert arbetsgivarvarumärke ut? Hur kan ni bli den attraktivaste arbetsgivaren inom er bransch? Vi gör en analys av ert nuläge och tittar på hur ni kan jobba med ert arbetsgivarvarumärke. ​

 

 

Vi intervjuar kandidater och skickar vidare ett urval av kandidater som motsvarar era önskemål till er. Vi är med hela vägen till kontraktet är påskrivet och alla nödvändiga steg däremellan. ​

 

Vi gör en uppföljning med hur ni trivs ihop?  Vi finns tillgängliga för stöd och kan hjälpa er med introduktion av den anställde om ni önskar. 

 

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad får jag ut av det?

Mer tid för dig

Rekrytering tar tid. Låt oss sköta det så får du kandidater levererade till dig medan du fokuserar på att driva din verksamhet framåt.

Objektivitet

Det är lätt att falla för att anställa den som är trevligast. Det är en visserligen en viktig faktor men det kan göra att man missar vem som faktiskt är bäst lämpad för jobbet. Vi hjälper er med objektiviteten. 

Kandidatupplevelse

Rekrytering kan vara den första kontakten de har med er organisation. Att ha en genomarbetad process där alla får feedback och ingen blir bortglömd är A och O för ditt varumärke. 

Helheten

Vi ser till helheten. Det handlar inte bara om att fylla en position, det handlar om att göra er nöjda och att skapa ett arbetsgivarvarumärke ni kan stå för som lockar till sig kandidater. 

Utforska fler av våra tjänster

“If you hire people just because they can do a job, they'll work for your money. But if you hire people who believe what you believe, they'll work for you with blood and sweat and tears."

Simon Sinek