top of page
_edited.jpg

Rekrytera ditt dream team

När din växtvärk är starkare än ditt teams kapacitet, då behövs medarbetare med kunskap och rulla-upp-ärmarna-attityd. Låt oss rekrytera dem.

Människor som hamnat rätt kan ta ditt företag till framgång

Inget kan vara så frustrerande som att rekrytera personal. Du vill ha någon med rätt personlighet, utbildning och inställning. Helst igår. Och gärna någon med ett nytt perspektiv. Men det känns som om alla talanger går till de stora företagen, och du måste övertala kandidater att komma till dig.

 

Du frågar bland dina kontakter, men får bara samma slags människor. Du går på magkänslan (hen känns som en cool typ att hänga på afterwork med) men det blir för mycket kompis, och plötsligt är det obekvämt att ställa krav och delegera.

 

En felrekrytering gör att du tappar momentum. Det kostar dig också tid. Och pengar. Brist på bra personal gör företaget känsligare för både konjukturnedgångar och stress. Ouch.

 

Vi hittar den rätta för dig. Du behöver inte tänka på annonsering, urval och massor av administration.

Med oss får du

Medarbetare som matchar ditt behov - och din kultur

Oavsett om det handlar om att hitta en talang för att växa, täcka upp en föräldraledighet eller ha reserver i vikariebanken, så utgår vi alltid från mer än ditt behov. Vi tycker det är viktigt med en djupare förståelse för ditt företags värderingar och kultur. Så vi kan hitta kandidater som lever upp till kraven, men även känner sig hemma i din organisation. 

Ett genomtänkt arbetsgivarvarumärke 

Det gäller att synas så de rätta kandidaterna ser dig. Därför kan vi inte låta bli att fingra lite på ert varumärke som arbetsgivare. Så ni kan jobba på att bli den attraktivaste arbetsgivaren inom er bransch. 

Gott rykte

Att se till att återkoppla till alla kandidater är superviktigt, för att undvika en negativ bild av ditt varumärke. Vi vet att det ryker massa tid för att göra det. Vi tar hand om det. Och du får ett fint rykte på köpet.

Stöd hela vägen från annons till rekrytering

Du behöver aldrig känna dig ensam i processen. Vi är med tills pennan nuddar det sista anställningsavtalet. Till och med längre än så. När du minst anar det kommer vi tillbaka för att checka av hur alla trivs ihop.  

Ett varmt välkomnande

Att börja på en ny arbetsplats är både spännande och skrämmande. Men vi förstår att du har tusen andra bollar i luften, så vi hjälper gärna till med introduktion och stöd för den nyanställda. 

Rekrytera ditt dream team idag

Vi har över 1000 rekryteringar i bagaget, här är några: 

"Personlig, professionell och kreativ rekryterare som alltid ger det lilla extra. Som kund känner jag mig trygg med att vara involverad i processen och att få de bästa kandidaterna. Jag kan varmt rekommendera Susanne och Adawi."

– Sangar Mohjadin, Försäljningschef på Verisure

Läs mer om rekrytering

“If you hire people just because they can do a job, they'll work for your money. But if you hire people who believe what you believe, they'll work for you with blood and sweat and tears."

– Simon Sinek

Utforska fler av våra tjänster

bottom of page