top of page

Kris i tomteverkstaden!

Tomten drog en djup suck och lade trött huvudet i händerna. "Det här kommer aldrig att gå," tänkte han. I takt med att befolkningen ökade, fanns det fler barn än någonsin som behövde klappar. Hans nissar slet hårt, men stressen blev för mycket för många. En del hade rentav slutat eftersom det var för stressigt och de fick varken rast eller ro. Tomten ville ta sig tid att lyssna på sina nissar, men när skulle han hinna? Tid för exitintervjuer eller avtackningar fanns det definitivt inte.


En gång i tiden behövde Tomten aldrig oroa sig för om han hade tillräckligt med nissar. De stod i kö för att få tillverka klappar, och tomteverkstaden var känd som den bästa arbetsplatsen.

"Det var tider det," suckade Tomten.


Tomtemor hittade Tomten deppig vid köksbordet. "Snälla Tomtefar, varför ringer du inte bara till Susanne Adawi? Hon kommer att lösa alla dina problem." Han muttrade lite men gjorde som Tomtemor sa. Han visste att hon var den smarta av dem två och alltid hade bra förslag. "Vi hjälper dig," ropade Adawi!


Redan nästa morgon stod hela teamet i tomteverkstaden, redo att kavla upp ärmarna. En började intervjua nissarna som slutat, en annan intervjuade de som var kvar, och en tredje såg till att hemsidan och karriärsidan faktiskt var uppdaterade och anpassade för rätt kandidater.


Nästa dag ringlade en lång kö av nya nissar som sett Tomtens fina karriärsida och ville arbeta i verkstaden för att göra julklappar. Adawi intervjuade dem och såg till att de bästa nissarna fick jobbet och den bästa onboarding som skådats i Tomteland.


"Ho ho ho, nu blir det klappar till alla barn även i år, tack vare Adawi!" ropade Tomten glatt.
Känner du igen dig i Tomtens bekymmer?  Låt Adawi vara din lösning.

Jag kan hjälpa dig med att skapa den bästa arbetsplatsen med de nöjdaste medarbetarna. Säg hej i chatten så hörs vi där.

En riktigt God Jul och härlig ledighet önskar jag dig! Susanne

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page