top of page
Nyhetsbrev
_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Att säga adjö

Hur lockar ni rätt medarbetare till er? Hur ser ni till att era befintliga medarbetare utvecklas? Med vår hjälp så kan ni få både era medarbetare och er verksamhet att lyfta till nästa nivå. Det kommer märkas både i kund- och medarbetarnöjdheten, samt i resultatet på sista raden. 

Vad behöver ni hjälp med?

Adawi People & Growth är din rekryterings och Employer Branding byrå.  Vi brinner för snygga avslut. Genom att hjälpa dig att reda på varför dina medarbetare faktiskt lämnar kan ni ta reda på hur ni får de som stannar att trivas bättre

Kundberättelse

*Erik Fors-Andrée är sedan december 2021 delägare i Adawi. 

Hej!
Jag heter Susanne Adawi och är grundare och VD för Adawi AB. När jag började som rekryterare märkte jag tidigt att en del arbetsgivare var mer attraktiva än andra. Jag kunde inte låta bli att vara nyfiken över hur det kom sig. Jag frågade mina kandidater och fick svar som det inte riktigt fanns utrymme att leverera till mina uppdragsgivare.

 

Därför ville jag hjälpa företag att se vad som behövs för att locka till sig rätt medarbetare och idén till Adawi föddes. Idag hjälper jag och mina kollegor företag med allt från rekrytering till att skapa arbetsplatser som kandidater vill jobba på och inte att förglömma växa med!

Vi på Adawi har en stark övertygelse om att alla förtjänar att jobba på en arbetsplats som sätter sina medarbetare i fokus och andas engagemang och lyhördhet.

Hör av dig till mig eller mina kollegor så hjälper vi dig att växa med rätt människor!

_WAH6835-Redigera_edited.jpg

Våra tankar i skrift

"Kunden kommer inte först. Personalen kommer först. Om du tar hand om din personal, kommer de ta hand om dina kunder"

Richard Branson

kontakta oss
Äldre man ha kul
Kontakta oss!

Tack för ditt meddelande!

Sagt om oss

"Susanne är en person som bryr sig på riktigt. På ett litet företag som vårt är det värdefullt att jobba med en person som går utanför sin roll och engagerar sig i företaget till 100%. Hennes engagemang visas framförallt genom att hon tar hand om kunderna på ett utmärkt sätt. Tack vare sin erfarenhet, noggrannhet och känsla för människor så lyckas hon hjälpa folk på riktigt, vilket är precis vad vi vill. Både vi som anlitat henne och våra kunder ger henne högsta betyg! Jag skulle verkligen rekommendera Susanne till alla som vill anlita en konsult med hjärta som verkligen kan människor och kommer ge allt."

- Carolina Bolin, Go Monday

bottom of page