top of page
_edited.jpg

Attrahera fler med employer branding

Bli den bästa arbetsgivaren inom din bransch, den som alla vill vara en del av. Vi gör ditt employer brand starkt.

Dina medarbetare är ditt varumärke - stärk dem

Kampen om talangerna är orättvis. De bästa går till de stora företagen som Ikea, Google och Spotify. Kvar står du. Du vet knappt vad folk tycker om dig som arbetsgivare. Och vad händer när folk säger upp sig? Vill du riskera att dra på dig ett dåligt rykte, som du inte ens förtjänar, och förlora möjligheten att kunna rekrytera bra personal? 

 

Du kan aldrig kontrollera vad andra säger, men med employer branding kan du påverka bilden de ser. Ditt employer brand visar inte bara upp vad talanger kan förvänta sig få av dig. Allra mest handlar det om att se till att de drivna människorna som faktiskt jobbar för dig behandlas väl och får den återhämtning de förtjänar. Det innebär saker som bra medarbetarförmåner, empati, en klarhet för hur ni lever upp till organisationens värderingar och att avsluta snyggt om någon ändå vill säga hejdå.  

 

Vi hjälper dig stärka dina medarbetare. Så de kan bli stolta ambassadörer som lyfter hela ditt employer brand ur mängden. 

Med oss får du

Blueprint för ditt arbetsgivarvarumärke

Vi klurar ut vad du behöver trycka på för att bli en schysst arbetsgivare med stark kultur. Tillsammans tar vi fram story, vision och värderingar, med förslag på hur du förmedlar essensen till dina anställda. Så att alla jobbar mot målet med delade värderingar. 

Karriärsida och content

Vi ser till att du lockar framtida stjärnor till dig, med en tydlig karriärsida på din sajt som visar exakt vad du har att erbjuda. Styrkor, värderingar och kultur lyfts fram. 

Tydlig handlingsplan

När vi är klara har ni konkreta förslag på hur ni kan jobba framöver med personal, rollfördelning och ledarskap. Så ni kan stärka er organisation och öka engagemanget hos de anställda.

Attraktivare varumärke

När du har ett bra rykte som arbetsgivare kommer fler människor vilja jobba hos dig. Kompetensen på personalen höjs, och du blir förstås också attraktivare bland kunder och samarbetspartners. Win win.

Dags att ta över branschen

"Carpenova anlitade Adawi för att få stöd vid våra rekryteringar. Hon hjälpte oss på ett utmärkt sätt, kom med förbättringsförslag och skötte också Carpenovas marknadsföring. Jag kan varmt rekommendera Susanne och hennes tjänster.”

– Peter Eek, VD, Carpenova

Lite kundkärlek

Läs mer om employer branding

Utforska fler av våra tjänster

bottom of page