Rekrytering

Jag hittar rätt person åt er

Det viktigaste med att göra ett jobb när man rekryterar är att hitta rätt kandidat för rätt tjänst. Det tror jag de flesta är överens om. Det som skiljer sättet jag jobbar från andra rekryteringsföretag är att jag inte fokuserar på bransch jag fokuserar på ditt företag.

Jag fokuserar på att förstå och lära känna ditt företag. Vad har ni för värderingar? Hur ser er kultur ut? Jag vill ha en djupare förståelse för er och era utmaningar. Och när jag fått det så ser jag till att hitta rätt kandidat, inte bara för att de har rätt kunskaper utan för att ni passar ihop. Jag tar rekryteringen en nivå till.

Jag  är noggran med att personen som rekryteras inte bara ska passa för tjänsten, utan att tjänsten och företaget även ska passa för er nya medarbetare. Jag tror på långsiktiga sammarbeten för att erbjuda det allra bästa för er.

Jag hjälper er med allt från att ta hand om rekryteringen från början till slut till att bara gå in och göra second opinions. Tillsammans ser vi vart era behov finns och skrädarsyr något utefter det.

Svårt att välja rätt?