top of page

HR-Rådgivning

HR-On Demand 

Tänd ditt teams gnista med digitalt samtalsstöd. Säg hej till medarbetare som presterar lika bra som de mår.

Inget säkrar lönsamheten som personal som känner sig sedda

Fnurror på tråden. Medarbetare som kommer till jobbet och väntar in närmsta lunch.

 

Alla människor har ett behov av att bli bekräftade och sedda, det vet du. Likaså att personal som får stöd av ledningen presterar bättre. Men hur ska du hinna lägga tid på att få medarbetare att öppna upp? Du måste ju driva företaget.

 

Vi erbjuder digitalt medarbetarstöd, för dig som vill ge dina medarbetare de bästa förutsättningarna. Ibland kan det vara skönt att prata med någon annan än chefen. Du får en chans att, via våra samtalspartners, låta personalen tala ut, finna sina drivkrafter och förstå sina egna kompetenser.

Med oss får du

En årspott med individanpassade samtal för dina medarbetare

Våra erfarna experter står redo för din personal. Du köper en pott med så många samtal som du tror att du behöver. Varje medarbetare bokar enkelt in sin tid med en samtalspartner via en digital länk.

Möjligheten att fånga upp tidiga signaler

Det som sägs i samtalen är konfidentiellt – vi vill att dina anställda ska känna sig trygga. Men vi återkopplar med viktiga tendenser så att du kan ta tempen på din organisation och göra en åtgärd. Finns det till exempel tidiga signaler på stress, utmattning eller stor missnöjsamhet.

Ett attraktivare employer brand

Bra rykten sprider sig snabbt, men dåliga rykten sprider sig snabbare. Bara av att erbjuda samtal får du dina medarbetare att känna sig meningsfulla. Du blir en arbetsgivare som satsar på sina anställda. En sådan arbetsplats vill man vara en del av.

Hjälp din personal älska det de gör

Våra samtalsgivare

Susanne Adawi

_edited.png

Susanne är grundare av Adawi, och rådgivare specialiserad på HR-frågor med över 3000 samtal i ryggen. Hon har gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen med uppdrag för juniora och seniora befattningar inom olika sektorer som kommun, säljorganisation och IT. Susanne är genuint engagerad i sina samtal och lägger stor vikt professionalitet, kreativitet och tydlighet utan att tumma på det personliga mötet.

Marlen Sibbel Becker

marlen_edited.jpg

Marlen är diplomerad Exekutiv Coach och ACC (Associate Certified Coach) enligt ICF. Hon har en masterutbildning i förändringskunskap och utvecklingsarbete. Mer än 25 års erfarenhet från ledande HR-positioner inom näringsliv och statlig sektor, samt organisationsutveckling och systemiskt tänkande. Marlen är specialiserad på människors samspel i organisationer och har en hög förmåga att väcka tillit och förtroende.

Ord från våra kunder

"Jag upplevde Susanne som engagerad, personlig och genuint intresserad av att hjälpa mig, trots att vi inte träffats personligen. Jag rekommenderar verkligen att låta ett proffs som Susanne hjälpa dig få fram ditt bästa jag!"

– Kerstin Carneroth

Läs mer om medarbetarstöd

Utforska fler av våra tjänster

bottom of page